Op zoek naar een bepaald product voor jouw huid- of haarverzorging ? Kom gerust even langs in onze winkel. Wij helpen je graag verder.

Bij ons kan je terrecht voor de volgende merken ;

Waarom is Environ de beste verzorging voor uw huid?
8 redenen:

Jane Iredale Mineral
Make-up MAKE-UP MET EEN NIEUWE BETEKENIS 

Wij heten u van harte welkom bij Jane Iredale cosmetics – de technisch meest geavanceerde make-up ter wereld.
Al meer dan 25 jaar lang maken wij de meest zuivere make-up voor jouw huid.

Ons doel blijft onveranderd : je zelfvertrouwen stimuleren door een gezonde kwalitatieve make-up aan te bieden die tegelijk je huid verzorgt én beschermt.

Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling : zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen , antioxidanten en botanische  extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk , eenvoudig en doeltreffend mogelijk.

Wie de ingrediënten bekijkt , zal ontdekken dat Jane Iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen , chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt. Voor ons is het belangrijk dat je exact weet wat je op je huis aanbrengt.

Als clean beauty pionier zijn pure ingredienten onze prioriteit, maar we zijn ook zeer begaan met het milieu en de maatschappij waarin we leven. Jane Iredale steunt verschillende biologische landbouwbedrijven om iets terug te doen voor de natuur. Ze doneert jaarlijks een deel van haar winst aan goede doelen .

Wij zijn ervan overtuigd dat de cosmeticalijn van Jane Iredale je leven zal veranderen. De huid die je altijd had gewenst , is nu slechts een penseelstreek verwijderd.

‘Schoonheid lijkt alleen uiterlijk te zijn, maar wij geloven dat het iets dieper begint…’

Een mooie huid begint binnenin

Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je plaatselijk aanbrengt. Crèmes en lotions zijn belangrijk maar hun werking gaat maar tot op een bepaald niveau.

Ons gamma voor de huid is de eerste stap in een doeltreffende huidverzorgingsroutine. De wetenschappelijke formules bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen en bieden een globale ondersteuning van de gezondheid van de huid.

Onze visie

De supplementen van Advanced Nutrition Programme zijn niet alleen voor vrouwen bestemd. Ze zijn geschikt voor iedereen die een stralende huid en een sterke gezondheid wenst. Wij geloven dat je met een aanvulling van je voeding met onze hoogstaande en doelgerichte voedingsstoffen de resultaten van je huidverzorgingsroutine een enorme boost kunt geven en dat je zult genieten van een bruisende gezondheid en vitaliteit.

Waarom we anders zijn

Niet alle supplementen zijn hetzelfde! We geven om je huid en je welzijn. Daarom worden onze ingrediënten zorgvuldig getest en overtreffen we de industrienormen. We willen geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen gebruiken, en onze visoliën worden nauwgezet gescreend op milieuverontreinigende stoffen.

We geloven in het voeden van de huid van binnenuit met hoogstaande supplementen maar ook in het plaatselijk aanbrengen van bewezen, resultaatgerichte producten. Deze benadering van binnenuit naar buiten zorgt voor een stralende, jeugdige huid!

Milieuvriendelijk

Zorgen voor het milieu is ook belangrijk voor ons. Onze ingrediënten worden op een ethische manier verkregen en we hebben milieuvriendelijke zakjes geïntroduceerd waardoor we 80% minder verpakking gebruiken. Wij zoeken leveranciers met uitstekende “groene” referenties die hun ingrediënten op een ethische manier verkrijgen.