Op zoek naar een bepaald product voor jouw huid- of haarverzorging ? Kom gerust even langs in onze winkel. Wij helpen je graag verder.

Bij ons kan je terrecht voor de volgende merken ;

Waarom is Environ de beste verzorging voor uw huid?
8 redenen:

Jane Iredale Mineral
Make-up MAKE-UP MET EEN NIEUWE BETEKENIS 

Wij heten u van harte welkom bij Jane Iredale cosmetics – de technisch meest geavanceerde make-up ter wereld.
Al meer dan 25 jaar lang maken wij de meest zuivere make-up voor jouw huid.

Ons doel blijft onveranderd : je zelfvertrouwen stimuleren door een gezonde kwalitatieve make-up aan te bieden die tegelijk je huid verzorgt én beschermt.

Jane Iredale producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling : zuivere minerale ingrediënten verrijkt met vitaminen , antioxidanten en botanische  extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk , eenvoudig en doeltreffend mogelijk.

Wie de ingrediënten bekijkt , zal ontdekken dat Jane Iredale geen synthetische geur- en kleurstoffen , chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk gebruikt. Voor ons is het belangrijk dat je exact weet wat je op je huis aanbrengt.

Als clean beauty pionier zijn pure ingredienten onze prioriteit, maar we zijn ook zeer begaan met het milieu en de maatschappij waarin we leven. Jane Iredale steunt verschillende biologische landbouwbedrijven om iets terug te doen voor de natuur. Ze doneert jaarlijks een deel van haar winst aan goede doelen .

Wij zijn ervan overtuigd dat de cosmeticalijn van Jane Iredale je leven zal veranderen. De huid die je altijd had gewenst , is nu slechts een penseelstreek verwijderd.

‘Schoonheid lijkt alleen uiterlijk te zijn, maar wij geloven dat het iets dieper begint…’

Een mooie huid begint binnenin

Het verouderingsproces begint binnenin. De huid binnenin met de juiste voedingsstoffen voeden is dus even belangrijk als wat je plaatselijk aanbrengt. Crèmes en lotions zijn belangrijk maar hun werking gaat maar tot op een bepaald niveau.

Ons gamma voor de huid is de eerste stap in een doeltreffende huidverzorgingsroutine. De wetenschappelijke formules bieden een oplossing voor specifieke huidproblemen en bieden een globale ondersteuning van de gezondheid van de huid.

Onze visie

De supplementen van Advanced Nutrition Programme zijn niet alleen voor vrouwen bestemd. Ze zijn geschikt voor iedereen die een stralende huid en een sterke gezondheid wenst. Wij geloven dat je met een aanvulling van je voeding met onze hoogstaande en doelgerichte voedingsstoffen de resultaten van je huidverzorgingsroutine een enorme boost kunt geven en dat je zult genieten van een bruisende gezondheid en vitaliteit.

Waarom we anders zijn

Niet alle supplementen zijn hetzelfde! We geven om je huid en je welzijn. Daarom worden onze ingrediënten zorgvuldig getest en overtreffen we de industrienormen. We willen geen kunstmatige kleur-, smaak- of zoetstoffen gebruiken, en onze visoliën worden nauwgezet gescreend op milieuverontreinigende stoffen.

We geloven in het voeden van de huid van binnenuit met hoogstaande supplementen maar ook in het plaatselijk aanbrengen van bewezen, resultaatgerichte producten. Deze benadering van binnenuit naar buiten zorgt voor een stralende, jeugdige huid!

Milieuvriendelijk

Zorgen voor het milieu is ook belangrijk voor ons. Onze ingrediënten worden op een ethische manier verkregen en we hebben milieuvriendelijke zakjes geïntroduceerd waardoor we 80% minder verpakking gebruiken. Wij zoeken leveranciers met uitstekende “groene” referenties die hun ingrediënten op een ethische manier verkrijgen.

Wij zijn altijd op zoek naar het beste product ! Na jaren ervaring , zijn we overtuigd dat Redken de beste keuze is voor uw haar!

Creativiteit geïnspireerd door het straatbeeld. Schoonheid die kracht krijgt dankzij innovatie en wetenschap. Artistieke uitdrukking die geen grenzen kent. REDKEN wordt gedreven door passie, spirit en de magische energie van New York. Het merk inspireert stylisten op het gebied van educatie, innovatieve producten en creativiteit. REDKEN zet de toon en brengt vernieuwing voor nu en voor de toekomst.

Wat is Olaplex ?

  • De oplossing voor heel veel haarproblemen.
  •  Het is een 8-vouwdig gepatenteerd ingrediënt dat het haar herstelt en sterk en gezond maakt.

Waarom is Olaplex anders ?

  • Het is absoluut niet te vergelijken met een conditioner of masker, omdat Olaplex niet werkt aan de buitenkant van het haar.
  • Olaplex herstelt de schade aan de binnenkant.
  • Olaplex bouwt het haar van binnenuit op zonder dat het resultaat uitgespoeld wordt.
Wat belooft Olaplex jou  ?
 
*  sterker , gezonder en glanzender haar dan ooit tevoren.
* Betere elasticiteit van het haar
* Langere houdbare kleur.
* Makkelijker in model te brengen 
  

“Dè snelste en veiligste manier om een natuurlijke bruine tint te verkrijgen!”

Na het aanbrengen van Curasano Spraytan Express krijgt men onmiddellijk een mooie goudbruine gloed. De opeenvolgende uren zal deze zelfbruiner zich nog verder ontwikkelen en zichtbaar inwerken, de verkregen mooie bruine tint blijft nog verschillende dagen zichtbaar net als bij het natuurlijk proces van bruinen. Curasano Spraytan Express is het gezond en veilig alternatief om op een snelle manier een prachtige bruine egale tint te bekomen zonder de schadelijke UV-stralen van de zon of het solarium. Curasano Spraytan Express is egaal en makkelijk aan te brengen over het volledig lichaam, eventueel met de speciaal ontworpen Curasano Spraytan Sentz handschoen.

Voordelen van Curasano Spraytan Express:

Silky waterproof body make-up voor een ogenblikkelijke mooie egale teint. 

Golden Legs egaliseert de huid, camoufleert huid-imperfecties (zoals vb. gesprongen adertjes …) en geeft ogenblikkelijk een mooie bruine egale teint.

Deze unieke formule geeft de huid een prachtige reflectie en laat ze stralen als nooit te voren.  Deze zijdezachte bodyfoundation met extreem lange houdbaarheid versmelt onmiddellijk in de huid. De textuur is aangenaam bij het aanbrengen, ze laat de huid ademen, verstopt de poriën niet en voelt licht aan.

Enkele minuten na het aanbrengen is Golden Legs 100 % waterproof en resistent aan transpiratie.

Voordelen

Kortom, een musthave!

De Keratin behandeling was een van de eerste behandelingen die zorgde voor een veilige en gezonde behandeling voor kappers en klanten bij het ontkrullen van haar en is vandaag de dag nog steeds de onbetwiste leider. Het herstelt de glans, vermindert het volume en maakt het haar permanent stijl. De behandeling garandeert prachtig stijl haar met een permanente houdbaarheid bij gebruik van de juiste producten.

Marc Inbane biedt een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebank. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste: de luxe producten van MARC INBANE.

* Bruiningsresultaat binnen 1 minuut

* Dermatologisch getest en hypoallergeen

* Vrij van parabenen

* Vegan en natuurlijke ingrediënten 

* 100% dierproefvrij

De hoogwaardige geuren en producten van Atelier Rebul voeden en hydrateren de huid en zijn natuurlijke producten. Ze zijn vrij van minerale oliën, parabenen en synthetische geuren. Geschikt voor ieder huidtype. 

Wasparfum is een toevoeging op je reguliere wasmiddel. Het versterkt de geur van frisgewassen kleding zoals nooit tevoren! Door de druppelaar op de fles, is het uitermate zuinig in gebruik! Enkele druppels zijn voldoende om de was uitzonderlijk fris te laten ruiken.